Bingoprijzentabblad.jpg

Het bestuur van de vereniging stelt zich ten doel om voor u, met de ons ter beschikking staande financiële middelen, een zodanig programma samen te stellen zodat eenieder kan deelnemen aan een activiteit die voor haar of hem het meest geschikt is.

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst dient men zich van te voren aan te melden. Toegang tot deze bijeenkomst is alleen voor die leden die zich hebben opgegeven.

Indien het bestuur ervan in kennis gesteld wordt krijgt men ter gelegenheid van een 25- of 40-jarig  huwelijk een cadeaubon van € 20,-. Bij een 50- of 60-jarig huwelijk kan men een cadeaubon van € 25,- tegemoet zien.

Als het bestuur op de hoogte wordt gesteld van het overlijden van een lid of diens echtgeno(o)t(e) cq. partner, zal een delegatie van het bestuur de kerk of het rouwcentrum bezoeken.

Alle activiteiten gaan in principe altijd door, behalve bij een weerswaarschuwing code 'oranje', dan gaat de voor die dag geplande activiteit niet door.

Voor de drankjes dienen consumptiebonnen aangeschaft te worden. Gele bonnen kosten: € 0,80 en groene bonnen kosten € 1,20. Groene bonnen zijn ook te gebruiken voor snacks tijdens de bingo-middagen.

 • Gele bon
  Koffie en Thee, Cassis, Cola, Jus d’orange, Rivella, 7-Up, Sinas, Spa blauw/rood en light dranken.
 • Groene bon
  Bier, rode- en witte wijn en blikjes, zoals Ice Tea en flesjes zoals  Appelsap en Chocomel. Ook voor snacks.
 • Groene bon (2x)
  Voor speciaal bier, zoals bijv. Westmalle.
 • Grijze bon
  Speciale consumptiebonnen die uitsluitend te gebruiken zijn op de jeu de boules-/kaartmiddagen. Deze zijn geldig voor alle drankjes.